Wat kan ik voor je betekenen?

Door met een virtual assistant samen te werken krijg je weer ruimte voor wat je zelf belangrijk vindt. Dit kan de kern van je eigen bedrijf zijn, maar het kan ook zijn dat je door mij werk te laten doen weer rust in je hoofd creëert, rust die ten goede komt van je familie, vrienden of hobby's. 

 
 

Volgende werkzaamheden kan ik voor je doen:

 
Office Confetti werkzaamheden VA Communicatie

communicatie

Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot succes een goede, proactieve communicatie is. Als consument merk ik echter dat het daar vaak fout gaat: er wordt niet - duidelijk - geantwoord op de vragen die ik via mail stel of er staan schrijffouten op een website. Je kunt me inschakelen voor e-mailmanagement en dit in meerdere talen. Met mijn talenknobbel kan ik je helpen in het Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits. Ik neem de content van je website onder handen. Laat me blogposts schrijven voor je eigen website of die van een ander: jij reikt me het onderwerp aan, ik schrijf. Of ik maak een lijstje van onderwerpen en jij kiest waar ik over schrijf. Je Facebookpagina beheren (of opzetten) doe ik ook, in meerdere talen desnoods. Ik help je met e-mailmarketing via Active Campaign of Mailchimp (of een ander programma. Ik leer graag nieuwe dingen.) Of wil je een (eerste) webinar geven maar vind je het technische aspect er omheen nogal spannend? Dan kan ik ondersteuning bieden. Alles om jouw communicatie naar je klanten te verbeteren.

 
 
 
Werkzaamheden VA Administratie

organisatie & administratie

Als ondernemer krijg je gegarandeerd te maken met taken die regelmatig terugkomen die misschien elk op zich niet zoveel tijd kosten, maar heb je al eens uitgerekend hoeveel tijd er vrij komt als je die routineklussen uitbesteedt? Schrik je ervan? Heel wat van deze taken kan ik van je overnemen. En zo krijg jij weer tijd voor wat jij belangrijk vindt. Het spreekt voor zich dat ik ook hier met plezier gebruik maak van mijn uitgebreide talenkennis. Ik communiceer met gemak in het Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits. Behoren Administratieve processen zoals declareren niet tot jouw favoriete bezigheden? Ik doe ze met plezier voor je.

 
 
 
Werkzaamheden Office Confetti Research

uitzoekwerk

Ongetwijfeld staan er op je to-dolijstje meerdere dingen die je wel eens zou willen uitzoeken, maar die steeds weer naar onderen schuiven omdat de wereld niet vergaat als je ze niet doet. Denk bijvoorbeeld aan online research naar onderwerpen om in je nieuwsbrief of op je blog over te schrijven, of weetjes om via je social media kanalen te delen, of hoe kan je je CRM systeem efficiënter inrichten. Zet mij aan het werk, en ik zoek het voor je uit. Ik krijg energie van dingen uitzoeken om zo een oplossing aan te reiken, en jij krijgt weer energie omdat je een stap dichter bij je ideale bedrijf komt (én omdat je iets van je lijstje kunt afvinken).

 
 
 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee ik je kan helpen. In de tijd dat ik als Virtual Assistant werk, heb ik geleerd dat ondernemers met zoveel verschillende werkzaamheden te maken hebben, dat het onmogelijk is om een limitatieve lijst van taken te maken waarmee ik je kan helpen. Heb je een specifieke hulpvraag die hier niet tussenstaat maar lijkt het je wel wat om met mij samen te werken? Ook dan is het de moeite om mij een mail te sturen: ik kan heel veel, doe heel veel graag én sta bovendien ook altijd open om nieuwe dingen te leren. Mocht ik je echt niet kunnen helpen, dan kan ik je vraag altijd uitzetten bij collega VA's.

 
 
 

Overvalt het idee van een Virtual Assistant je een beetje? Moet je er nog wat aan wennen? Denk je dat je er geen budget voor hebt? Lees dan deze blog van kickass Blueberry Dynamic eens. De kans is groot dat je er dan anders tegen aankijkt. Enne, na het lezen wel weer bij me terugkomen, hè?