Lindsy deelt hoe een flop toch ook een leerzame ervaring was

 

In de week van 17 september 2018 organiseerde ik in mijn VA & Co community een VA Inspiratieweek: gedurende 5 dagen interviewde ik elke dag een andere VA, want ik weet uit ervaring hoe waardevol de verhalen van collega’s of van vakgenoten die net wat verder staan kunnen zijn. De gesprekken zijn nu ook hier te bekijken.

De eerste keer dat ik Lindsy Borsboom-Bruin sprak, was via mail toen ik net begonnen was en voor een klant CRM systemen aan het vergelijken was. Lindsy bleek gespecialiseerd te zijn in CRM systemen.  
Onze wegen kruisten zich vaker in social media land. En toen ik hoorde dat Lindsy wel eens werk uitbesteedde aan andere VA’s was ik benieuwd hoe ze dat aanpakte. We hebben toen een heel tof Skypegesprek gehad. 
Ik volg Lindsy vooral op Instagram en ook bij haar voel ik veel herkenning. En dan vooral in de combinatie ondernemen-moederschap. We doen ons werk allebei super graag en dan bestaat het gevaar dat je jezelf voorbijloopt én te weinig aandacht voor je gezin hebt. Door scha en schande leren we dat het veel beter is om regelmatig rust te nemen, dat het weinig zin heeft om tot een gat in de nacht door te gaan. De lessen die Lindsy deelt, doen mij ook vaak stilstaan bij hoe ik de dingen aanpak.

Lindsy is een heerlijk enthousiast iemand vol dynamiek. Voor we er erg in hadden, hadden we 50 minuten volgepraat. 
Ik had het met haar over haar eerste klant, hoe een flop eigenlijk toch ook een leerzame ervaring was, de combinatie van het moederschap met het ondernemerschap, hoe we allebei houden van 's avonds werken, welke rol sociaal zijn speelt in het ondernemerschap.


"Heerlijk interview." "Fijne energie." "Leuk interview, ladies." Dit waren enkele van de reacties na afloop.