Sietskes enthousiasme is de sleutel van haar succes

 

In de week van 17 september 2018 organiseerde ik in mijn VA & Co community een VA Inspiratieweek: gedurende 5 dagen interviewde ik elke dag een andere VA, want ik weet uit ervaring hoe waardevol de verhalen van collega’s of van vakgenoten die net wat verder staan kunnen zijn. De gesprekken zijn nu ook hier te bekijken.

Tijdens de VA Inspiratieweek had ik één Belgische gast, Sietske Leeters van Hands on Plans.  In België lijkt het VA-schap nog niet zo booming te zijn als in Nederland. Je kan Sietske dus wel een van de pioniers in België noemen. Ik ben trots dat ik haar ken. Wij zijn bijna een jaar geleden met elkaar in contact gekomen dankzij een Vlaamse netwerkgroep op Facebook. Sietske heeft me benaderd via Messenger toen ze aan het opstarten was als VA. We hadden meteen een klik. Die verder gezet werd toen we elkaar enkele maanden later in real life zagen. We pikten gewoon de draad op waar we gebleven waren. Enkele weken later vroeg Sietske of ik haar wilde coachen omdat ze de sparkle wat kwijt was. Ze had het gevoel geen overzicht meer te hebben. In enkele sessies heeft ze het plezier weer hervonden. Het was zo tof om te merken dat door bewust met dingen bezig te zijn er vanalles begon te stromen bij haar. 

Sietske is super enthousiast over haar werk als VA en ik ben ervan overtuigd dat dat een belangrijke sleutel is van haar succes. De mensen met wie we in contact komt, voelen én zien gewoon de bevlogenheid waarmee zij haar werk doet. Het verbaast me dan ook niks dat ze binnen het jaar zo vol zit dat ze aan het overwegen is om een medewerker in te zetten. Hoe cool is dat?!

Tijdens het gesprek hadden we het over Asana, over dat ieder zijn manier van werken heeft, over wat coaching voor je kan betekenen, over niet werken met een abonnement maar achteraf factureren. 
Het was een inspirerend gesprek, absoluut de moeite om terug te kijken.