Feit is dat ik naast je ga staan, met je meedenk. Je kunt je gekste plannen tegen me uitspreken, je wildste dromen aan me toevertrouwen. Ik neem ze serieus, want ik geloof oprecht dat alles mogelijk is. Niks is te gek in deze tijd van (online) ondernemen. Cruciaal daarbij is dat het gevoel en de energie goed zitten. 

De combinatie van mijn eigenschappen en talenten maakt mij jouw geheime wapen. Ik analyseer, kijk naar het groter geheel en zie wat er beter kan, wat kan efficiënter. En dan ga ik over tot de praktische uitwerking van de plannen. Want ook daar krijg ik energie van.

Ik zal je stimuleren om de dingen op jou manier te doen, om je niet gek te laten maken door hoe anderen het doen. In de tijd dat ik voor mezelf werk, heb ik zelf mogen ervaren hoe krachtig het is als je je eigen weg gaat. Dat gun ik jou ook.

 
 
 

Weet je niet meteen wat je zou kunnen uitbesteden? Nu je weet dat er iemand is die energierovende zaken van je over kan nemen, zul je heel anders kijken naar alles wat er in je bedrijf dient te gebeuren. Hou eens gedurende een week of een maand alle klussen bij die er dienen te gebeuren. Welke komen regelmatig terug? En bedenk daarbij of je er energie van krijgt of niet. Om je te helpen heb ik alvast een aantal dingen op een rijtje gezet die ik voor je kan doen. Staat er iets niet tussen, dat wil niet zeggen dat ik het niet kan doen. Stel me de vraag en ik bekijk het.