Inspiratieconfetti


 
 

 Herken jij je in één (of meerdere) van deze dingen?

 • Ben je startend VA? Ben je bezig met een opleiding tot VA of heb je deze net afgerond en gaat het echte werk (werken met klanten) nu echt beginnen?

 • Voel je je geïntimideerd door de hoeveelheid VA’s die er al zijn?

 • Denk je vaak: 

  -wie zit er nu op mij te wachten? 

  -wat kan ik nu wat anderen niet kunnen? 

  -wat maakt mij bijzonder als VA?

 • Worstel je met het vinden van klanten?

 • Vind je het werken als VA van thuis uit soms toch wel wat eenzaam?

 • Ben je benieuwd naar verhalen van een meer ervaren VA? 

 • Vraag je je af welke tips een ervaren VA voor jou heeft?

  Heel terechte vragen waar ik ook mee geworsteld heb toen ik mijn eerste stappen in de VA wereld zette, nu 3 jaar geleden.

  Toch ben ik erin geslaagd mijn eigen pad te bewandelen, me niet gek te laten maken door het geroep van al die anderen, zoals bv. dat je absoluut een specialisatie moet kiezen. Ik heb dat niet gedaan, want ik vond teveel dingen leuk en interessant, ik wilde er al doende achterkomen wat ik leuk vond en waar ik goed in ben. Ik had op voorhand niet kunnen bedenken wat ik nu het liefste doe.

Ik deel mijn 26 belangrijkste lessen die mij geholpen hebben om binnen het jaar een succesvol* VA bedrijf neer te zetten en samen te werken met hele fijne klanten.

*succesvol in de zin van: zoveel klanten waardoor ik nee moest zeggen tegen nieuwe klanten. En ook afscheid moest nemen van bestaande klanten.

 
 
 
9U5A7125.jpg

26 weken inspiratieconfetti

Elke maandag een mail in je mailbox, die je alleen maar hoeft te openen en te lezen. Er komt geen academie aan te pas.

Met een les die ik zelf geleerd heb tijdens mijn eerste jaar als VA.

Verzamel mijn 26 belangrijkste lessen om een succesvol VA bedrijf neer te zetten.

Instappen kan op elk moment.

 
 
 

Wat levert het jou op?

Met mijn ervaring kan ik je begeleiden in je reis en voorzien van inspiratie die je zal helpen een goed fundament te bouwen voor je bedrijf. Zodat je sneller betaalde opdrachten zult hebben dan wanneer je eerst alles zelf moet uitzoeken. Struggles die ik heb gehad, kun je voorkomen met deze tips. Ik gun het elke VA dat ze hun eigen pad bewandelen.

Ondertussen werk ik 3 jaar als VA. Ik mag mezelf succesvol noemen, want ik zat binnen het jaar zo vol met opdrachten dat ik nee moest zeggen tegen nieuwe klanten. En het mooie is dat ik 2 jaar later nog steeds samenwerk met de meeste van die klanten en dat er inspirerende klanten op mijn pad blijven komen.

Gedurende 26 weken (een half jaar!) deel ik tips & inspiratie om je te doen nadenken en je zo te helpen om jouw weg als VA te vinden. 

Laat mij je een half jaar vergezellen op jouw VA pad!

Zeg nu zelf: is er een leukere manier om je werkweek te starten? 😉 

Wat kost het?

€47 excl. btw (€56,87 incl. btw)

 

Opgelet

Ben je een Belgische ondernemer en heb je een BTW nummer, dan dient de btw verlegd te worden. Kies bij het afrekenen voor:

- Koop als Bedrijf

- BTW verlegd: Ja (geef BTW-nummer)

Waarom een les per week en niet alles in 1 keer?

Een les per week is behapbaar en blijft daardoor beter hangen dan als je alles in 1 keer krijgt. Dan lees je waarschijnlijk vlug vlug alle tips door en weet na een paar dagen niet meer goed wat je nu geleerd hebt. Met een les per week kun je de les laten bezinken, meteen zelf toepassen, zien of dat werkt voor jou (of niet) en halsreikend uitkijken naar de volgende les.

 
 
 
Saskia Vandenbroeck Virtual Assistant

Wie ben ik?

 
 

Ik ben Saskia Vandenbroeck en werk 3 jaar als Virtual Assistant

Ik werd dolenthousiast toen ik ontdekte dat ik met mijn talenten een eigen bedrijf kon starten, om mijn werk te kunnen organiseren rondom mijn gezin en om mijn eigen baas te zijn. 

Maar ik vond het tegelijk ook heel spannend of ik wel klanten zou vinden. Zaten mensen wel op mij te wachten?  

Binnen het jaar zat ik zo vol met opdrachten dat ik afscheid moest nemen van bestaande klanten en nee moest verkopen tegen nieuwe klanten. En voor ik het wist zat ik tot over mijn oren in het werk en werkte ik veel harder dan ik in loondienst gedaan had. Met heel veel plezier, want wat vond – en vind – ik het heerlijk om een verschil in het leven van mijn klanten te maken.

In al die hectiek heb ik dus zelf ondervonden wat voor uitdaging het kan zijn om aan je zichtbaarheid te blijven werken, om beslissingen te nemen, om te bepalen welke trainingen ik zou volgen, om prioriteiten te stellen en vooral om het overzicht te bewaren.

Ik weet als geen ander waar je mee worstelt en kan je gericht en praktisch vooruithelpen.

 
 
 

Confettimail

Elke eerste van de maand verstuur ik mijn Confettimail waarin ik terugblik op mijn afgelopen maand als VA. Door tips en eigen ervaringen te delen, wil ik van je werk als VA nog meer een feestje maken. 

Confetti in je inbox