Saskia, mijn engel die plotseling uit de hemel is komen gevallen.
— Roos Verhaegen, Roos Trainingen
"Saskia is nieuwsgierig en leergierig. Ze heeft een zeer brede interesses en kan over zowat alles enthousiast worden. Door haar openheid en warme persoonlijkheid heeft iedereen snel vertrouwen in haar en dat vertrouwen wordt nooit beschadigd. Ze is professioneel, gestructureerd, veeleisend voor zichzelf zonder overdreven perfectionistisch te zijn. Ze is steeds op zoek naar manieren om het werk efficiënter te maken en weet haar voorstellen en veranderingen altijd op zo'n manier te brengen dat anderen gemakkelijk mee volgen. Saskia is zonder twijfel een aanwinst voor elk bedrijf zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Saskia is iemand waarop je 100% kan vertrouwen. Ze houdt zich aan afspraken, zorgt voor juiste informatie en weet altijd nog nuttige dingen te vinden, waarvan je zelf niet eens wist dat je ze graag zou weten of hebben. Ze is een levensgenieter met een aanstekelijk enthousiasme en het hart op de juiste plaats."
- Maja Marcucci, HR Manager MS Mode
 
"Ik slaap veel beter sinds ik met Saskia werk. Wat zou ik toch doen zonder haar? Hoe doen al die anderen dat zonder hulp?"
- Roos Verhaegen, Roos Trainingen
Ik vind mijn werk weer veel leuker sinds Saskia mij helpt.
— Mariek Goedegebure, taaltrainer en logopedist NT2Spraak
"Je kan Saskia elke taak toevertrouwen, ze zorgt er wel voor dat alles tijdig wordt opgeleverd. Saskia is erg georganiseerd, ze schept orde in de chaos en kan duidelijke processen uitschrijven zodat ze steeds weet wat te doen. Daarnaast is ze ook erg klantvriendelijk, zowel naar de interne klanten als onze externe leveranciers. Ze zet graag haar tanden ergens in, ze zoekt graag dingen uit en gaat dan aan de slag. Als er wat extra druk is dan presteert ze eens zo goed."
- Christoph Van Aerschot, Recruiter Graco
 
"Saskia was een collega op wie ik altijd kon rekenen. Ze wordt gekenmerkt door haar accuratesse, snelheid, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen, vrolijkheid, veelzijdigheid, communicatie en enthousiasme. Ze is op haar best onder druk, in situaties waar nieuwe zaken uitgezocht moesten worden en in het contact met haar collega’s."
- Richard Theunissen, HR Inspirator