Aurélie rond.png

Ik werk ondertussen al een jaar samen met Saskia en ik ben zo dankbaar dat ik haar gevonden heb. Haar ondersteuning is echt ongelooflijk. Ze doet niet zomaar wat administratie. Ze is echt onderdeel van Soulworx. Ze is een sparringpartner, denkt mee na hoe we dingen beter kunnen doen, begrijpt 100% de visie van mijn bedrijf en straalt dat ook uit in haar communicatie naar mijn klanten. Haar communicatie is super helder en to the point. Ze werkt nauwgezet, heel zelfstandig en proactief. Ze heeft aan één woord genoeg en gaat dan voluit aan de slag. Naast het feit dat ze fantastisch werk levert, is Saskia ook een super fijn persoon om mee samen te werken.

Aurélie de Kinderen - Soulworx

 
Saskia, mijn engel die plotseling uit de hemel is komen gevallen.
— Roos Verhaegen, Roos Trainingen
 
 

Ik voelde direct dat ik met Saskia wilde werken omdat ze een ongelooflijke professional is. Ik vind heldere communicatie superbelangrijk en Saskia is hier een pro in. Saskia zegt wat ze doet, levert wanneer ze belooft en doet dit alles met zo'n deskundigheid en precisie dat ze me daarmee heel veel werk en stress uit handen neemt. Daarnaast rust Saskia niet totdat een probleem helemaal is opgelost. Als je professionele ondersteuning zoekt: Saskia is your woman. Maar echt.

Suzanne Beukema - In the spotlight

Suus rond.png
 
 
Ik slaap veel beter sinds ik met Saskia werk. Wat zou ik toch doen zonder haar? Hoe doen al die anderen dat zonder hulp?
— Roos Verhaegen, Roos Trainingen
 
 
Natalie rond.png

Saskia en ik werken al 1,5 jaar samen. Door haar inzet kan ik mij meer focussen op mijn core business en ben ik beter in staat om psychosociale hulp te verlenen aan kinderen/jongeren. Saskia neemt mij veel werk uit handen en is vooral op administratief vlak een alleskunner en vaak al enkele stappen vooruit. Met een gerust hart draag ik een deel van mijn werkzaamheden over aan Saskia. Zij werkt zorgvuldig, snel en effectief. Vertrouwen en privacy staan hoog in ‘t vaandel bij VA Saskia. Ook heeft zij goed overzicht en zet zij handige tools in om dat overzicht te bewaken. Saskia kan op een frisse en positieve manier zakelijke contacten aangaan en onderhouden in het belang van mijn praktijk. Ik hoop dan ook dat onze samenwerking nog lang voort zal duren. 

Natalie Roos - Roos Kinderpraktijk

 
Ik vind mijn werk weer veel leuker sinds Saskia mij helpt.
— Mariek Goedegebure, taaltrainer en logopedist NT2Spraak
 
 

Met heel veel plezier heb ik Saskia ingehuurd als Virtual Assistant. Ze heeft de opdracht snel en accuraat uitgevoerd. Wat ik zeer prettig heb gevonden is de afstemming en communicatie: helder en persoonlijk. Saskia denkt ook echt met je mee. Ik wil haar van harte aanbevelen!

Anneke Krakers

Anneke rond.png
 
Zonder jou zou ik het nooit kunnen en durven om mijn laptop en gsm thuis te laten.
— Aurélie de Kinderen, Soulworx