Ben jij Virtual Assistant of overweeg je om te starten als Virtual Assistant? En ben je benieuwd naar het verhaal van andere VA's die al wat langer bezig zijn en die al met meerdere klanten werken? Meld je dan aan voor de VA Inspiratieweek van maandag 17 tot en met vrijdag 21september: elke dag ga ik in gesprek met een Virtual Assistant die al een tijdje bezig is. 5 VA's zullen hun verhaal vertellen, hun tips delen maar ook eerlijk vertellen waar ze mee worstelen. Meld je aan en laat je inspireren!

Wie zijn mijn gasten? Stuk voor stuk inspirerende onderneemsters. 

 Maandag:  Marleen Beeren  van Groeicoach

Maandag: Marleen Beeren van Groeicoach

 Dinsdag: Lindsy Bruin  van Virtuella

Dinsdag: Lindsy Bruin van Virtuella

 Woensdag: Yvonne Renckens  van het Powervrouwen Netwerk

Woensdag: Yvonne Renckens van het Powervrouwen Netwerk

 
 Donderdag: Sietske Leeters  van Hands on Plans

Donderdag: Sietske Leeters van Hands on Plans

 Vrijdag: Ineke Swart-den Boer  van Inique4U

Vrijdag: Ineke Swart-den Boer van Inique4U

 

De gesprekken zijn live te volgen in de Facebook Community VA & Co*. Geen nood als je er niet bij kunt zijn: je kunt de video's achteraf terugkijken, op een moment dat het voor jou past.

Door je aan te melden krijg je elke dag een herinnering in je inbox om hoe laat en met wie de volgende dag het gesprek zal zijn, plus de rechtstreekse link naar het interview van die dag, zodat je met slechts 1 klik op de knop de video kunt (her)bekijken. 

* Ben je nog geen lid, meld je dan zeker aan (beantwoord ook even de 3 vragen die oppoppen, dat helpt mij om de gedeelde informatie zo goed mogelijk af te stemmen). Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!