Toen je voor jezelf begon, was het FEEST!

Maar door al het harde werken is van een feeststemming niet veel meer over.

Wat als ik je zeg dat je werk wél weer een feest kan worden?

9U5A7082.jpg

Voor wie?

Je bent ondernemer, je werkt met hart en ziel in (en soms aan) je bedrijf. Je hebt een mooie stroom aan inkomsten. Maar nu ben je toe aan rust. Je wilt het niet meer allemaal alleen hoeven te doen, aan alles moeten denken, van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte blijven, steeds maar weer creatieve manieren vinden om jezelf in de kijker te zetten. Je voelt dat het anders mag. Moeitelozer. Maar is dat wel realistisch om te willen? Het ondernemerschap is toch gewoon heel hard werken? En toch weiger je je erbij neer te leggen dat het niet moeitelozer kan. Je bent op zoek naar rust. Wat als ik je zeg dat je groot gelijk hebt om meer balans te willen tussen werk en privé? Het wordt tijd om dingen uit te besteden. Maar wat dan? En hoe? Aan wie?

Daar kom ik in the picture.

Noem mij je Virtual Assistant, je Online Business Partner, je Sparringpartner, wat jij fijn vindt.

2.png

Mijn Diensten

Feit is dat ik naast je ga staan, met je meedenk. Je kunt je gekste plannen tegen me uitspreken, je wildste dromen aan me toevertrouwen. Ik neem ze serieus, want ik geloof oprecht dat alles mogelijk is. Niks is te gek in deze tijd van (online) ondernemen. Cruciaal daarbij is dat het gevoel en de energie goed zitten.

3.png

VA Coaching

Werken als VA spreekt je erg aan. Al die talenten inzetten waarvoor je bij je huidige werkgever niet de erkenning krijgt die je verdient. Zelf bepalen met wie je wel of niet samenwerkt. Zelf je dagen invullen. Dat klinkt als muziek in de oren, maar je zit nog met een heleboel vragen.

Review Soulworx.png

Pacific Tavern opened in May 2010 and is located inside the Smith Hotel Brooklyn. Since then, Golden Spork winner Chef Lang has been serving both quality interpretations of classic dishes and daring new ventures into the uncharted territories of food.

Pacific Tavern's interior, designed by the award-winning Hayden Collective, reflects the hip sensibilities of the surrounding area while also paying tribute to Brooklyn's storied past. The multi-level restaurant offers the choice to observe passers-by in the glass-encased Cascade Bar on the 2nd floor, or watch the art of cooking as it occurs in the open-kitchen dining room.