6 dingen die je over mij misschien niet weet
 
 
  1. Ik hou van tulpen én zonnebloemen. Het is mijn stiekeme droom om eens een fotoshoot te doen in een zonnebloemveld in Frankrijk. Deze foto werd in een bloementuin in Zuid-Limburg genomen door de geweldige Aimee Giles. 🌻🌷

  2. Ik hou heel erg van crunchy M&M’s (die in de blauwe zak). Als ik er van begin te eten, kan ik niet meer stoppen. Zo lekker die knapperigheid in combinatie met chocolade! 

  3. Op mijn 18de heb ik een jaar in Mexico gewoond. Ik woonde daar bij een gastgezin en ging naar de middelbare school. Dit was een life changing jaar. Voordat ik met Office Confetti begon, deelde ik mijn leven in een leven voor en een leven na Mexico.

  4. Ik had pas na 2 jaar een logo en bijpassende huisstijl. Toch vonden mensen dat ik een heel eigen uitstraling had. Dankzij het gevoel dat ik uitstraalde met mijn berichten.

  5. Ik geloof dat dingen met een reden gebeuren. De magie van manifesteren, love it!

  6. Human design vind ik intrigerend. Denk dat ik er een haat-liefde verhouding mee heb: ik ben een projector. Die zouden niet gemaakt zijn om te werken, hoe dan?! Weet jij welk type jij bent?