Wie is die Saskia van Office Confetti eigenlijk?

🇧🇪 Ik ben Saskia, Belgische in Nederland sinds 2010.  De liefde bracht me hier. Die liefde leerde ik in 2000 kennen tijdens onze studententijd in Leiden. We deden een tussenstop in België maar manlief kon toch niet echt aarden en we trokken naar Maastricht en vandaar naar Heerlen, Zuid-Limburg. #zuidlimburgjezalermaarwonen

🇾🇪 Wonen in Limburg is heerlijk, alleen de arbeidsmarkt is niet zo top. Dankzij het online ondernemen maakt dat niet meer uit. Mijn klanten zitten overal in Nederland en België.

👨‍👩‍👦‍👦 Ik ben een jongensmama. Mijn ideale gezin bestond uit 3 jongens. Dacht ik. Want na nummertje 2, had ik geen behoefte meer voor een nummertje 3. Ik ben heel blij met mijn 2 zonen.

🍫 Ik ben dol op chocolade. Côte d’or was lange tijd mijn favoriet. Totdat ik Tony’s Chocolonely leerde kennen. Een merk met een verhaal. Mét heerlijke chocolade. Het beste van 2 werelden!

😴 Ik slaap met een slaapmasker. Ik ben nl. heel gevoelig voor licht (en geluid). Een flikkerend licht knopje van mijn laptop kan me al uit mijn slaap houden. Mijn man vond dat eerst onzin. Maar sinds ik met een slaapmasker slaap, kan hij op zijn iPad zolang hij wil, zonder gezeur van mij. Een dikke win-win dus.

Foto gemaakt door Aimee Giles van AIM52º Photography