Hoe ik steeds meer vanuit gevoel leef en werk


 
 
 
9U5A6877-klein.jpg
 

Ik weet nog goed hoe iemand jaren geleden tegen me zei: "Saskia, jij moet leren om bij je gevoel te komen." 

Hij had gelijk. Maar hoe deed ik dat?

Nu, twee jaar na de start van Office Confetti, mijn eigen bedrijf, doe ik steeds meer vanuit gevoel. Is dat niet tegenstrijdig, zaken doen en vanuit gevoel werken? Bij mij niet. Ik weet dat dit net deel uitmaakt van mijn succes.

Ik heb in het begin hard gewerkt. En dat deed ik graag. Ik kon eindelijk aan mijn kinderen laten zien dat werken geen noodzakelijk kwaad is, maar dat je er ook energie van kunt krijgen.

Werken mag een feest zijn

Nog steeds werk ik graag hard. Ik hou van de kick van succesvol een deadline halen. Maar ik besef ook steeds meer dat het belangrijk is dat je energie goed zit. Dat momenten van rust cruciaal zijn voor succes. Succes komt na plezier. Door naar je gevoel te luisteren doe je de dingen op jouw manier en dat werkt het beste. Dus maak ik tijd om te sporten, om te lezen, maar bovenal om bij mijn kinderen te zijn. En ik zie met eigen ogen wat het me oplevert voor mijn bedrijf.

Vanuit gevoel staat verbinding centraal in de manier waarop ik werk.

Ik voel me mee verantwoordelijk voor jouw succes. Maar ik zal ook kritisch zijn als je jezelf voorbij dreigt te lopen of als je teveel tegelijk wilt. Focus doet wonderen. Daar help ik je bij.

Ik krijg vaak terug van klanten dat ze een grote rust ervaren dankzij de samenwerking met mij. Daar doe ik het voor. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om je rustig te voelen. Hoe uit rust en vertrouwen hele mooie dingen kunnen ontstaan.

 
 
 

Kennismaken?

Hoewel ik flink kan vloeken op de hoeveelheid tijd die ik soms/vaak kwijt ben aan social media, voel ik me toch bevoorrecht in deze tijd te ondernemen. Wat heb ik al veel mooie online verbindingen mogen ervaren. De kans is groot dat jij ook via die weg op deze website terecht bent gekomen. Dankzij de online communicatiemogelijkheden hoeven we niet bij elkaar in de buurt te wonen om toch samen een virtuele koffie of thee te kunnen drinken

 
5.png
 
Saskia Vandenbroeck Virteel Assistent

Andere weetjes

 
 • Ik ben een Belgische die al bijna 10 jaar in Nederland woont. Op mijn Facebookpagina heb ik gedurende 60 weken een verschil tussen Nederland en België gedeeld. Mooi materiaal om te bundelen. Op een dag.

 • Ik ben getrouwd met Timoer en samen hebben we twee zoontjes, Niels en Kasper. Zij zijn mijn drijvende kracht om steeds meer mijn mooiste leven te leven. 

 • Ik hou van merken met een verhaal, zoals bv. Tony’s Chocolonely (met de puur amandel zeezout als mijn favoriet).

 • Ik neem me elke dag voor om op tijd te gaan slapen maar eindig toch heel vaak te laat in bed.

 • Ik doe mijn best om bewust te leven om zo mijn steentje bij te dragen aan een fijnere wereld. Daar waar mogelijk leef ik bewust en duurzaam, want ik geloof oprecht dat alle beetjes helpen.

 • Ik hou ervan anderen te verrassen (en stiekem ook wel van zelf verrast te worden).

 • Ik hou van alleen zijn.

 • Ik geloof dat dingen met een reden gebeuren.

 • Ik hou van koffie met opgeklopte melk, maar drink het slechts zelden want ik wil niet afhankelijk worden van cafeïne. (Sinds kort is de melk trouwens vervangen door Oatly Haver Barista Edition en oh, wat is dat ook lekker!)

 • Ik schrijf elke dag minimaal 3 dingen op waarvoor ik dankbaar ben.

 • Ik heb eens een heel jaar elke dag iets gepost op mijn Office Confetti Facebookpagina. Nu ben ik vaker op Instagram te vinden.

 • Het ondernemerschap heeft mij doen ontdekken dat netwerken toch fijn kan zijn. Het gaat erom dat je het op jouw manier doet.

 • Ik heb een community voor VA’s omdat ik heel graag ervaringen met anderen deel.

 

 
Ik slaap veel beter sinds ik met Saskia werk. Wat zou ik toch doen zonder haar? Hoe doen al die anderen dat zonder hulp?
— Roos Verhaegen, Roos Trainingen
4.png