Telefoon wel of niet mee naar de slaapkamer...

 
 

Poeh! Ik weet weer waarom ik mijn telefoon β€˜s avonds nooit meeneem naar mijn slaapkamer. 😴😴


Gisteren heb ik een keertje gezondigd tegen deze regel want ik zag dat ik best veel reacties op mijn bericht had en daar wilde ik op reageren. Maar zoals dat dan gaat, althans bij mij, kwam van reageren scrollen door mijn eigen tijdlijnen (LinkedIn, Instagram, Facebook).

Te laat legde ik mijn telefoon weg en knipte ik het licht uit.

Om dan klaarwakker in bed te liggen, stuiterend van de ideeΓ«n waarover ik nog kan delen de komende tijd. Nadenkend over hoe ik mijn komende weken ga indelen, want ik sprak af om twee dagdelen per week AAN Office Confetti te werken. Dat is fijn, maar zorgt ook voor een knoop(je) in mijn maag. En tijdens dit malen wilde ik ook nog eens graag snel in slaap vallen. πŸ˜…

Soit, ik ben uiteindelijk toch in slaap gevallen, ver na middernacht. En om 6:20 ging mijn wekker. Ik overwoog nog even om tot 7u te blijven liggen en vandaag de dagelijkse oefeningen voor mijn lijf niet te doen, maar dat voelde toch niet goed. Die oefeningen maken mijn lijf echt wakker en daardoor beweeg ik soepeler door de dag. Dus ik stond toch al snel naast mijn bed.

Met kleine oogjes. Dat wel.

Die telefoon blijft vanavond zeker uit mijn slaapkamer.

Al leverde die ene keer dat ie wel mee naar bed ging toch maar mooi dit verhaaltje op. πŸ˜‰